Τι είναι Αισθητική Ιατρική

Αισθητική ιατρική είναι η  βελτιστοποίηση της ψυχοσωματικής ευεξίας του ανθρώπου. Η αισθητική ιατρική είναι πρόληψη νόσων,  γι’αυτό και  δρα σε 3 συστήματα (νευροψυχιατρικό, ενδοκρινολογικό, ανοσοποιητικό) τα οποία πρέπει πάντα να βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία.

Οι καινοτόμες τεχνικές όπως το PlexR που διαθέτουμε στην Arvanitis Clinic καλύπτουν μεγάλο φάσμα της αισθητικής ιατρικής και κατά συνέπεια της αναίμακτης χειρουργικής ή αλλιώς soft surgery ή non invasive surgery και αναδεικνύεται ως o τέλειος συνδυασμός  για την αντιμετώπιση όλων των αντιαισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα χωρίς χειρουργείο.

Αισθητική Ιατρική

Προσώπου

Με τον όρο Αισθητική Ιατρική αναφερόμαστε στις μη επεμβατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η ιατρική για τη βελτίωση της αισθητικής του προσώπου.

Οι σύγχρονες θεραπείες μας θα δώσουν λύση σε προβλήματα, όπως η γήρανση, και θα βοηθήσουν στην ανάπλαση, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση του προσώπου, αλλά και στην εξάλειψη ή βελτίωση πανάδων και ρυτίδων.

Στην Arvanitis Clinic μάθετε τις νέες hot up to date τάσεις στη soft surgery για την περιποίηση του προσώπου σας αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια!!!

Δείτε Περισσότερα

 Αισθητική Ιατρική

Σώματος

Με μη επεμβατικές μεθόδους νανοτεχνολογίας, βάσει ιατρικών πρωτοκόλλων, δώστε στο σώμα σας την φροντίδα που χρειάζεται και αποκτήστε ξανά την χαμένη λάμψη και σφριγηλότητά σας αναίμακτα, εντελώς ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ