Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μία από τις πιο trendy, σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η Αισθητική και Κοσμητική Ιατρική.

Στοχεύει ακριβώς στο στρώμα του δέρματος που χρήζει επιδιόρθωσης και χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Με τις πρώτες εφαρμογές να γίνονται τη δεκαετία του ’60 από τον Γάλλο θεραπευτή Dr. Michel Pistor, η Μεσοθεραπεία αποτελεί σήμερα μία από τις πιο σύγχρονες θεραπείες στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής.

Πρόκειται για μια τεχνική πολλαπλών ενέσεων κατά τις οποίες γίνεται έγχυση φυσικών συστατικών, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα.

Υπάρχουν τέσσερα είδη μεσοθεραπείας, τέσσερεις διαφορετικοί τρόποι που οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα! Είτε επιλέξετε απλή μεσοθεραπεία, μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέος, αυτόλογη μεσοθεραπεία είτε αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP το σίγουρο είναι πως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν νέο, σαφώς ανανεωμένο εαυτό!

Στην Arvanitis Clinic αναλαμβάνουμε την εφαρμογή της θεραπείας τόσο ενέσιμα όσο και με τη χρήση ειδικής συσκευής micro needling Dermapen.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα χαλάρωσης, αφυδάτωσης καθώς και φωτογήρανσης, που εμφανίζονται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, αλλά και χέρια. Τέτοιου είδους προβλήματα εμφανίζονται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το ρητό που ταιριάζει σε αυτή την τεχνική είναι το “όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα”!

Ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, που περιλαμβάνει τρεις θεραπείες με διάστημα 2 – 4 εβδομάδων, θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό, την εμφάνιση των ρυτίδων βελτιωμένη και την παραγωγή του κολλαγόνου πιο αυξημένη. Στη συνέχεια, ενδείκνυται επανάληψη της θεραπείας κάθε 2 έως 4 μήνες για βέλτιστα αποτελέσματα.

Στην Arvanitis Clinic έχουμε την τεχνογνωσία για την ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ και ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΜΕΣΗ και ΑΣΦΑΛΗ εφαρμογή της μεσοθεραπείας.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι κι αυτή μια σύγχρονη θεραπεία που στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους, τη λιπόλυση και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Μέσω της ενέσιμης αυτής μεθόδου εγχέονται στο δέρμα συστατικά, όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, η καφεΐνη, η αγκινάρα, το υαλουρονικό οξύ και το δεοξυχολικό οξύ.

Στόχοι της μεσοθεραπείας σώματος είναι:

η μείωση του τοπικού λίπους

η βελτίωση της υφής του δέρματος

η ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα)

ο επανασχεδιασμός του περιγράμματος σιλουέτας

Μικρές ερωτήσεις κι απορίες

Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με την μεσοθεραπεία

Ο πόνος είναι συχνά ο φόβος των περισσότερων γυναικών που σκέφτονται να προσωρήσουν σε αντίστοιχες θεραπείες. Τι ισχύει με τη μεσοθεραπεία; Πονάει κατά την εφαρμογή ή μετά; Η απάντηση του ειδικού είναι ότι ο πόνος είναι ελάχιστος και μάλλον ανεκτός και εξηγεί ότι ”πριν την θεραπεία γίνεται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας λιδοκαίνης/ πριλοκαίνης στις υπό αγωγή περιοχές για τουλάχιστον 40 λεπτά. Έτσι καταφέρνουμε μείωση των ενοχλημάτων κατα ένα 80% ενω το υπόλοιπο 20% είναι το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσετε για να διατηρήσετε υγιές το δέρμα σας.

Μία φοβία που συνοδεύει τις αισθητικές θεραπείες προσώπου είναι η αλλοίωση των χαρακτηριστικών, η οποία έχει προκύψει από το botox. Αυτό όμως δεν ισχύει με την εν λόγω θεραπεία, αφού  δεν πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που μπορεί να αλλάξει τα χαρακτηριστικά ή τις εκφράσεις. Τα τελευταία χρόνια η μεσοθεραπεία έχει γίνει η αγαπημένη μέθοδος πολλών ανθρώπων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, για τη δερματική χαλάρωση, για τις ρυτίδες προσώπου και για άλλα αισθητικά προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, η τριχόπτωση καθώς και για την απώλεια βάρους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη λειτουργία και τα οφέλη της μεσοθεραπείας.